Close nav
close the mobile menu

Swoopies Mikrofiber Temizlik Bezi 3lü Set Son Teknoloji Mutfak Banyo Pencere Araba için Ultrasoft Bez 60x40cm

  • 1
  • 08-04-2022
  • İlan No: 77632

Ürün Açıklaması

✨ KİMYASAL OLMADAN PARLATIR - Kire karşı sert, yüzeylere karşı nazik! Su + Swoopies'ler yeterlidir ve her türlü temizlik görevinin zahmetsizce üstesinden gelmek için mükemmel ikilidir. Temizlemenin akıllı yolu - kendi sınıfında birinci sınıf mikrofiber bezler.

✨ YÜKSEK PERFORMANSLI ELYAF MALZEME - Mikrofiber bezlerimiz sıkı ağlı bir kumaştan yapılmıştır ve bu nedenle herhangi bir temizlik maddesi olmadan tozu, kiri ve dökülen sıvıları son derece etkili bir şekilde emebilir ayrıca cebinizi yormaz.

✨ İZSİZ VE TÜYSÜZ PENCERELER - Swoopie'ler hiçbir iz veya kalıntı bırakmadığından silindikten sonra iz kalmaz. Yüzeylerin tekrar tekrar silinmesi gerekmez - kristal netliğinde bir sonuç.

 ✨ ÇOK AMAÇLI VE DÜŞÜK MALİYETLİ- 3 farklı renkten oluşan setimiz, her kumaşın belirli bir alana atanmasını sağlar - Kumaş başına 60 x 40 cm boyutunda, mutfaklar, bulaşıklar, banyolar, pencereler, mobilyalar ve arabalar için idealdir.

Temizlik görevlerinizi hoş bir deneyim haline getirin. 3'lü Swoopies Mikrofiber Temizlik Bezi Setini BUGÜN sepetinize ekleyin!

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar