Close nav
close the mobile menu

KÜPSİS Premium Kütüphane Otomasyonu + Barkod Okuyucu + 5200 Etiket

  • Belirtilmemiş
  • 06-10-2022
  • İlan No: 104288

Ürün Açıklaması

KÜPSİS Premium Kütüphane Otomasyon Sistemi
 

KÜPSİS Premium Kütüphane Programı Paketi,  KÜPSİS Standart`ın bir üst paketidir. Dolayısıyla KÜPSİS Standart da olan tüm özellikler Premium`da da bulunmaktadır.  Ek olarak Kütüphane Üye Kimlik Kartı basma modülü vardır. Kimlik Kartlarına otomatik olarak eşsiz bir barkod numarası da üretilmektedir.

Tüm kütüphanelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çok kullanıcılı KÜPSİS Kütüphane Otomasyon Sistemi, kendi içinde Dewey Kod sistemine göre hazırlanmış olarak geliyor. KÜPSİS programı, aşağıda sıralanan üstün özellikleri sayesinde kütüphanenizi kolayca yönetmenizi sağlar. Kolay kullanabilir arayüzü sayesinde bilgisayarı yeni öğrenenler bile kullanabilir.

Kullanıcının hata yapmasını önlemek için her şey düşünülmüştür. Veri tutarsızlığı ve veri kaybını önlemek için defalarca test edilerek gerekli önlemler alınmıştır. Basit yedekleme/geri yükleme sayesinde yedeklerinize kolayca dönebilirsiniz. KÜPSİS`in en önemli özelliklerinden biri de hızıdır, 8000 kaydı binlerce kaydı milisaniyeler süresinde getirmektedir. Milyonun üzerinde kitap girebilir ve barkodlayabilirsiniz. KÜ

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar