Close nav
close the mobile menu

Kulak mumu

  • BelirtilmemiÅŸ
  • 28-10-2022
  • Ä°lan No: 108568

Ürün Açıklaması

KULAK MUM TEDAVÄ°SÄ°
Son zamanlarda alternatif tıp konusunda önemli geliÅŸmeler olmuÅŸtur. Hacamat tedavisi ve kulak mumu tedavisi bunların başında geliyor. Alternatif tıp uygulamaları ise dünyanın dört bir yanında denenmektedir. Åžimdi burada kulak mumundan söz etmek istiyoruz. Kulak mumu tedavisinin amacı; kulaktaki toksik maddeleri uzaklaÅŸtırmak olup, bir terapi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bu yöntemin ne kadar fayda saÄŸladığı konusunda, tıbbi ve bilimsel araÅŸtırmalar devam etmektedir

Kulak Mumu Tedavisi Nedir?
Kulak mumları binlerce yıldır tedavi yöntemi olarak kullanılıyor. Peki, kulak mumu nedir? Zahmetsiz, acısız ve kolay bir ÅŸekilde kulak içerisinde yer alan kirleri temizleme yöntemidir. Avrupa ve Amerika'da yaygın bir ÅŸekilde kullanılmaktadır. Ancak Uzak DoÄŸu'da kulak mumu yöntemini kullanan ülkeler arasında yer alıyor. Kul-Tem kulak temizleme mumları, ısınma ile oluÅŸan vakum etkisiyle kulaklarınızda biriken kiri çok kolay bir ÅŸekilde herhangi bir yan etkisi olmadan acısız, zahmetsiz ve saÄŸlıklı bir ÅŸekilde temizlemenize yardımcı olur.

Macaristan'dan ithal edilen Kul- tem kulak temizleme mumları doÄŸal bir ÅŸifa yöntemidir. Kulak mumu tedavisinin birçok faydası vardır. Bunların başında aÄŸrıyı, kaşıntıyı, kulak çınlamasını, basıncı azaltmaya yardımcı olur.

Kulak Mumu Tedavisinin Faydaları
Kulak Mumu tedavisinin çeÅŸitli faydaları vardır

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer Ä°lanlar