Close nav
close the mobile menu

Kozalaklı Propolisli Udi Hindi Macunu 420 Gr

  • Belirtilmemiş
  • 07-05-2024
  • İlan No: 171125

Ürün Açıklaması

Kozalaklı Propolisli Udi Hindi Macunu 420 Gr

Tarçın, anti-enflamatuar özelliklere sahip olabilir ve akciğerlerdeki inflamasyonu azaltabilir. Tarçın, antioksidan bileşenler içerir ve serbest radikallerle savaşarak akciğer hücrelerini koruyabilir. Tarçın, balgam söktürücü özelliklere sahip olabilir ve akciğerlerde biriken balgamın atılmasını destekleyebilir. Tarçın, solunum yollarını rahatlatabilir ve öksürüğü hafifletebilir. 

Zerdeçalın içerisindeki curcumin bileşeni, akciğerlerdeki inflamasyonu azaltabilir ve akciğer sağlığını destekleyebilir. Curcumin, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir ve akciğer hücrelerini serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koruyabilir. Bazı araştırmalar, curcuminin anti-kanser özelliklere sahip olabileceğini ve akciğer kanseri riskini azaltabileceğini göstermektedir. Zerdeçal, akciğer fonksiyonlarını destekleyebilir ve akciğerlerin daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olabilir.

Havlıcan, anti-enflamatuar özelliklere sahip olabilir ve akciğerlerdeki inflamasyonu azaltabilir. Havlıcan, solunum yollarını açabilir ve akciğerlerdeki tıkanıklığı hafifletebilir. Havlıcanın antibakteriyel özellikleri olabilir ve akciğer enfeksiyonlarına karşı koruyucu olabilir. Havlıcanın boğazı rahatl

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar