Close nav
close the mobile menu

Kemikli Tarak

  • Belirtilmemiş
  • 28-10-2022
  • İlan No: 108565

Ürün Açıklaması

Boynuzdan üretilen taraklarımız, saçta kırılma ve elektriklenme yapmaz. Kepeği önler. Saç köklerine masaj yaparak beyindeki kan dolaşımını hızlandırır ve stresi önler. Saç dökülmelerine karşı saçları güçlendirir. Oysa plastik taraklara tutunan statik elektrik yükü, başımızda stres çoğaltan bir etkiye sahiptir. Ayrıca statik elektrik, saçlardaki kırılmanın temel sebebi olarak gösterilmektedir.
Boynuz sağlam bir malzemedir. Keratin içermektedir. İnsan saçı ve tırnağında da keratin bulunmaktadır. Böylece boynuz keratin içermesiyle saçı daha sağlıklı hale getirir. Şampuanlara da saçı beslemesi için keratin katılmaktadır.
Taraklarımız koç boynuzundan üretilmiştir. El yapımıdır. Doğal özelliğini kaybetmemesi için cilalanmamıştır. %100 doğaldır.

Kullanımı: Doğal özelliğini koruyan tarağımızın eğrilmemesi için uzun süre güneş altında tutulmamasını ve ıslak bırakılmamasını öneririz. Su ile temas ettiğinde boynuzun kendine has kokusu belirgin olabilmektedir. Rahatsız edici olması durumunda doğal koku ve yağlarla bakımı yapılabilir.

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar