Close nav
close the mobile menu

ERATEC PRO XXL Taş fırın / Derin Tepsili + ISI Gostergeli Pizzaoven / Yeni Model

  • Belirtilmemiş
  • 19-05-2023
  • İlan No: 138453

Ürün Açıklaması

ERATEC – PRO Taş fırın / Pizzaoven / Yeni Model

Kompakt ve yerden tasarruf sağlayan

Kompakt ve yerden tasarruf sağlayan bir taş fırın arıyorsanız PM-27 tam da ihtiyacınız olan şey. Kompakt tasarımı sayesinde ocağı yan yatırabilir ve yerden tasarruf sağlayacak şekilde saklayabilirsiniz.

PM-27 Pizza Makinesi ile sadece pizza pişirmekle kalmazsınız.

PM-27 Pizza Makinesi ile sadece pizza değil, aynı zamanda tatlılar, hamur işleri, et, tost, kestane, bisküvi, kek ve rulo gibi diğer yemekleri de pişirebilirsiniz. Ekmek pişirme taşı ve alt ve üst olmak üzere iki ısıtma elemanı sayesinde yemek her yönden eşit şekilde ısıtılır veya pişirilir ve taş fırının çıtır tadını verir. Ekmek pişirme taşı 400 dereceye kadar sıcaklıklara ulaşır, böylece PM-27 Pizza Makinesi profesyonel pişirme sonuçlarına hızla ulaşır.

Şimdi siz de bir pizzacı olun

PM-27 Pizza Makinesi, profesyonel bir taş fırına benzer şekilde kısa sürede yüksek sıcaklıklara ulaşabilir. Yıldırım hızında servis tepsisi: masada veya bahçede, arkadaşlarınızla ve ailenizle yaklaşık 5 dakikada ev yapımı pizza. Hatta dondurulmuş pizzayı yaklaşık 2-3 dakika içinde yepyeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Hamurdaki nemi gideren ateş tuğlası taşımızla yemeklerinizi eşit şekilde pişirin ve hamurunuza mükemmel bir kabuk verin.

PM-27 taş fırının özellikleri şunlardır: -üst ve alt ısı, KAPALI -gü

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar