Close nav
close the mobile menu

ELEKTİRİKLİ ÖĞÜTÜCÜ

  • Belirtilmemiş
  • 20-05-2023
  • İlan No: 138510

Ürün Açıklaması

Makine kuru şeyleri öğütebilir, ıslak şeyler giyemezsiniz. Sadece içini nemli bir bezle siliyoruz ama su ile durulayamıyoruz. Kahve kakule fındık baharatlarını öğütmek için Paslanmaz Çelik Kase. Bir kerelik 50 gram öğütme, 6-8 fincan espresso yapabilir, Dayanıklı, tamamı paslanmaz çelik dış, zarif.

Baharat öğütücü, değirmenlere çok kısa sürede yeterli hızı veren 150W'lık güçlü bir motora sahiptir. Düğme, kolaylıkla çalıştırılabilecek şekilde konumlandırılmıştır. Kapak, tamburlu değirmende kalıcı olarak görülebilmesi için şeffaf plastikten yapılmıştır. Kase ve bıçaklar paslanmaz çelik değirmen olup uzun süre verim sağlar.

Elektrikli Baharat Öğütücü ve Sıkacağı ile hızlı, sağlıklı, taze meyve suyu sadece saniyeler içinde sizin olabilir. Smoothie'ler ve Protein Shake'leri Fitness Diyetinizde, Kilo Verme veya Diyet Planınızda Temel Bir Madde ise, Hayat, inanılması için tadına bakılması gereken, Biraz Daha Kolay Kırbaç Yudum sonuçları elde etti.

Her gün paketlenmiş market içeceklerinin koruyucularından veya diğer katkı maddelerinden vitamin ve minerallerle dolu kendi Taze Meyve veya sebze dolu içeceklerinizi yapın. Sağlığınız için besleyici meyve ve sebzelerden en önemli lifi filtrele

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar